Microdermabrasie
Dit is een mechanische peeling die dode huidcellen verwijdert en de structuur van de huid verbetert. Microdermabrasie betekent letterlijk ‘huid(derma)afslijpen (brasie) op microniveau en dat is precies wat de behandeling inhoudt. Tijdens de behandeling blaast het apparaat onder hoge druk kleine kristallen op de huid. Hierdoor ‘schuren’ de kristallen als het ware de laag met dode huidcellen weg en  komt de huidlaag hieronder aan de oppervlakte te liggen.
Dit is een zachte en pijnloze die niet alleen de oppervlakkige dode huidlaag verwijdert, maar ook de collageen productie stimuleert.

Direct na de eerste behandeling ziet de huid er stralender en egaler uit.
Een gezonde en jonge huid vernieuwt zich iedere 30 dagen. Dit is een natuurlijke peeling van de huid. Ouderdom, bepaalde huidaandoeningen en slechte eetgewoontes verstoren dit natuurlijke proces. De huid vernieuwt zich minder snel en dode huidcellen hopen zich op. Hierdoor kan de huid er futloos en dof uitzien.

Microdermabrasie is uitermate  geschikt voor alle huidtypes en voor vele huidproblemen en huidaandoeningen:
• beginnende rimpels
• vermoeide en matte huid
• verstopte of vergrote poriën
• futloze, droge en ruwe huid
• rokershuid
• littekenweefsel
• acne littekens
• lever en ouderdomsvlekken
• comedonen, milia (gerstenkorrels)
• zonbeschadigde huid

Het resultaat is gelijk zichtbaar na de eerste behandeling. Om het maximale resultaat te bereiken wordt microdermabrasie in een kuurverband aanbevolen. Het aantal behandelingen dat  je nodig hebt voor een optimaal resultaat verschilt per persoon. Leeftijd en huidconditie spelen een belangrijke rol. Naarmate we ouder worden verloopt de celdeling trager. Hierdoor zijn er vaak meer behandelingen nodig voor een optimaal resultaat. Eventuele huidaandoeningen zijn bepalend voor de intensiteit waarmee de behandeling wordt uitgevoerd.

Doordat de doorbloeding gestimuleerd wordt tijdens de behandeling kan de huid rood worden en wat trekkerig aanvoelen, dit trekt na enkele uren weg. Wel raad ik  je aan om  de dagen na de behandeling direct zonlicht te vermijden. Breng een zonnebrandcrème met hoge factor aan  om de huid goed tegen de zon te beschermen. Enkele dagen na de behandeling kunnen er schilfers en kleine wondjes tevoorschijn komen. Dit hoort bij het huidvernieuwingsproces. Probeer de huid met rust te laten en er niet aan te zitten. De huid herstelt zich vanzelf.

Microdermabrasie met intake 60 minuten
€ 70.00
Microdermabrasie 30 minuten
€ 45.00
Microdermabrasie met facial 60 minuten
€ 90.00
Microdermabrasie kuur van 5 x 30 minuten
€ 200.00

Microdermabrasie